Stor retro transparent paraply med böjt handtag billigast här

Vi levererar detta snygga paraply hem till dig gratis om du väljer Post Nord till närmaste utlämningsställe eller ombud som leveranssätt.

Stor retro transparent paraply

Ser du dig själv som en unik person? Självklart gör du det. Det gör vi alla. Många vågar bara inte visa det och det är synd. Det är viktigt att utrycka sin personlighet, om det så är med de byxor man går i, hatten man bär på sitt huvud, eller de skor man tar på sina fötter. Om man vill visa vem man är och vilken stil man har, så ska man även göra det med sitt val av paraply. Här är detta retro transparent paraply det perfekta valet. Sällan har man sett en så uttrycksfull och spektakulär modell. Den stor retro transparent paraply med genomskinliga skärmen och det närmast silverbelagda handtaget skapar en helt unik look som resulterar i en häftig stil som verkligen tänjer på gränserna.

Retro transparent paraply droppar böjt handtag gratis frakt

Skärmen har en skarpare böjning än ett traditionellt paraply, vilket får det till att väcka uppmärksamhet när man ser en person gå med det i handen ner för gatan. Denna typ av skärm som retro transparent paraply har, har inte enbart ett unikt utseende, den ger även ett extra skydd mot regn. Den går nämligen längre ned i sidorna än andra paraplyer, vilket tillåter att man kan hålla det mer lodrätt när man går med det i stället för att hålla det lutandes framför sig när regnet blåser in i ansiktet på en. Normalt vore detta ett problem, då man inte kan se vart man går. Men trots att detta retro transparent paraply skyddar mer mot regn än andra modeller, så blockerar den inte ditt synfält, då skärmens material är genomskinligt. Man ser alltså inte bara bra ut när man går runt med detta stor retro transparent paraply. Man ser även bra framför sig. Du slår helt enkelt två flugor i en smäll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.